Σαββατο 2 Αυγουστου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πλήθος Κόσμου Στα Εγκαίνια Της Έκθεσης Εικαστικών Με Πηγή Έμπνευσης Τα Caprice Παπαδοπούλου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσία πλήθους κόσμου και σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών με πηγή έμπνευσης τα Caprice

Παπαδοπούλου την Παρασκευή 30 Μαΐου στο Βόλο. 

Tα έργα της ξεχωριστής έκθεσης επιμελήθηκαν οι 40 καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν μέσα από τον καλλιτεχνικό διαγωνισμό “I HeArt Caprice”. Τα Caprice Παπαδοπούλου σε συνεργασία με την γκαλερί M Art Manolioudakis υλοποίησαν αυτή την εικαστική ενέργεια με στόχο νέοι καλλιτέχνες να εμπνευστούν από τα Caprice  καθώς και τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις που τους έχουν χαρίσει και να δημιουργήσουν ξεχωριστά έργα που θα φιλοτεχνήσουν τις συλλεκτικές συσκευασίες του προϊόντος.  

Οι μοναδικές αυτές δημιουργίες ταξίδεψαν στον τόπο παραγωγής τους για να υποδεχτούν την οικογένεια, τους εργαζόμενους της εταιρείας στο εργοστάσιο του Βόλου, καθώς και πλήθος φίλων της τέχνης. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έργα από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας και να περιηγηθούν στον πιο απολαυστικό κόσμο της τέχνης με έργα γεμάτα ενέργεια, φαντασία και δημιουργικότητα, τα οποία μετέδωσαν στους επισκέπτες της έκθεσης «το στοιχείο της μαγείας, του παραμυθιού και της παιδικότητας», «άρωμα, γεύση, ποιότητα, εμπειρία, αγάπη και μεράκι», «τα όμορφα και γλυκά συναισθήματα που δημιουργούνται με τη συντροφιά των Caprice», όπως εκφράζουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.  

Ο κ. Ευάγγελος Αργυρόπουλος-Παπαδόπουλος της Ε.Ι. Παπαδόπουλος ΑΕ, δήλωσε σχετικά «Η παρουσία της έκθεσης στο Βόλο έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εμάς. Τα έργα τέχνης που αναδείχθηκαν από την εικαστική ενέργεια «I heArt Caprice» δεν θα μπορούσαν να μην ταξιδέψουν στον τόπο όπου γεννήθηκε η πιο αγαπημένη συνταγή και ξεκίνησε η γλυκιά ιστορία των Caprice. Οι άνθρωποί μας εδώ είχαν την ευκαιρία να δουν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους να αποτυπώνεται σε έργα τέχνης».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να βλέπουμε ότι τα προϊόντα που καθημερινά παράγουμε με σκληρή δουλειά και μεράκι, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης  για τόσους καλλιτέχνες. Αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή και μια μοναδική εμπειρία για εμάς τους εργαζόμενους  που γνωρίζουμε τα Caprice καλύτερα από όλους»  σημείωσε ο  κ. Νικόλαος Ντόλιας, Διευθυντής Παραγωγής του εργοστασίου Βόλου. 

Τα έργα τέχνης των σαράντα καλλιτεχνών θα φιλοξενούνται στο χώρο τέχνης Τζιόρτζιο ντε Κίρικο (Πεζόδρομος Μεταμορφώσεως 3) μέχρι και τις 26 Ιουνίου.

Διάρκεια έκθεσης: 31 Μαΐου – 26 Ιουνίου 2014 

Ωράριο Έκθεσης: Τρίτη - Παρασκευή: 10:00 - 13:00 & 18.00 – 21.00

                                 Σάββατο: 10.00 – 13.00

Επιμέλεια Έκθεσης: Ευγενία Ι. Μανωλιουδάκη Μπογιατζάρα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9246600

 

Ετικέτες Caprice    έκθεση    εγκαίνια    Βόλος   
Κατηγορία Πολιτισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 21:04

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΠολιτισμοςΠλήθος Κόσμου Στα Εγκαίνια Της Έκθεσης Εικαστικών Με Πηγή Έμπνευσης Τα Caprice Παπαδοπούλου Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων