Κυριακη 22 Ιουνιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Αποκαλύψεις-Σοκ Για Τον 22χρονο Σατανιστή: Οι Θυσίες, Οι Εθισμοί Και Το Facebook (Φωτό)

Ιουν 17
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη δράση και τους σκοπούς του 22χρονου σατανιστή, Αλέξανδρου Παπαγεωργίου, ο οποίος συνελήφθη

για τη δολοφονία 41χρονης άστεγης στη Γλυφάδα, την οποία προσέφερε ως θυσία στον Εωσφόρο!

Ο 22χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και από μικρός -13 ετών- είχε στραφεί προς τον σατανισμό, αν και η οικογενειά του δεν γνώριζε. Πάνω του βρέθηκαν ναρκωτικά και όπως προέκυψε και παλιότερα είχε αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας του δράστη τόνισε ότι λυπάται για την άτυχη γυναίκα, υπογραμμίζοντας ότι ο γιος του είναι «ψυχικά βαριά άρρωστος και χρήστης ουσιών».

Ο νεαρός σατανιστής προδώθηκε από το DNA του αφού πριν από τη δολοφονία έκοψε με ένα γυαλί το χέρι του, σχημάτισε έναν ανάποδο Σταυρό και τον αριθμό 666 σε παγκάκι στην πλατεία Βάσως Κατράκη την Κυριακή του Πάσχα και έκανε επίκληση στον Σατανά να του... επιδείξει το θύμα που θα έκανε θυσία στο όνομά του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης σκόπευε να προχωρήσει και σε δεύτερη «ανθρωποθυσία» κατά την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου την 21η Ιουνίου, που αποτελεί ημέρα εορτασμού για τους σατανιστές, όμως ευτυχώς, οι αστυνομικοί πρόλαβαν τη δεύτερη δολοφονία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο προφίλ του στο Facebook δημοσιεύσεις και συνομιλίες με... υπαινιγμούς για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Στην ιστοσελίδα δικτύωσης δεν είχε πολλούς φίλους, ωστόσο είχε συνομιλίες με άτομα που αντάλλασσαν πληροφορίες για τον σατανισμό.

    «Θέλω να γίνω σατανιστής. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα τα άτομα» φέρεται να έγραψε στο Facebook, ενώ σε άλλο ποστ φέρεται να έγραψε, «Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα».

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τα ίχνη που εντόπισαν στην πέτρα εντοπίσουν τον νεαρό που τον έθεσαν αμέσως υπό παρακολούθηση.

Όταν συνελήφθη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι έχει μεταφυσικές ανησυχίες και δολοφόνησε την άτυχη άστεγη ως προσφορά στο Σατανά. Μέσα από την ανθρωποθυσία επικοινωνούσα με τον Σατανά, φέρεται να είπε. Όπως ομολόγησε ήθελε να κάνει και νέα θυσία στις 21 Ιουνίου, ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες την φρικτή πράξη του.

 

Πηγή: newpost.gr

Ετικέτες Σατανιστής    Αποκαλύψεις    Θυσίες   
Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Ωράια Η Πλάκα, Αλλά Όχι Με Την Χώρα Το βασικό σύνθημα από το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τις Ευρωεκλογές,…
"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΑποκαλύψεις-Σοκ Για Τον 22χρονο Σατανιστή: Οι Θυσίες, Οι Εθισμοί Και Το Facebook (Φωτό) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων