Κυριακη 13 Οκτωβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Στον Ανακριτή Αύριο Ο 20χρονος Που Ομολόγησε Ότι Σκότωσε Την 25χρονη Αεροσυνοδό

Αυγ 16, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το Σάββατο το πρωί θα απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του

και πέταξε το πτώμα της σε ρυάκι κοντά στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος τις εξόδου προς τους Ευζώνους.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με βάση το οποίο και συνελήφθη.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι επρόκειτο για έγκλημα ερωτικού πάθους, καθώς η άτυχη κοπέλα, που ήταν αεροσυνοδός, είχε ζητήσει από τον δράστη να διακόψουν την σχέση τους, γεγονός που ο νεαρός δεν μπόρεσε να αποδεχθεί.

Τα ίχνη της 25χρονης είχαν εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο κι από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν στραφεί στον 20χρονο σύντροφό της, ο οποίος, μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κρυβόταν. Τελικά, παραδόθηκε στους αστυνομικούς και υπέδειξε το σημείο όπου εναπόθεσε το πτώμα της κοπέλας.

Όπως έγινε γνωστό, το έγκλημα διεπράχθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Απαντήσεις για της συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο φόνος αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έρευνα.

Εξάλλου, για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του νεαρού δράστη για το αδίκημα της ψευδορκίας.

 

Πηγή: NewsIt.gr

Ετικέτες αεροσυνοδός    Δολοφονία    ανακριτής   
Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

  • Δείτε «Καυτό» Βίντεο Με Αεροσυνοδούς Της Βritish Airways

    Ξινό βγήκε το στριπτίζ για τις δύο αεροσυνοδούς της British Airways που σε μία στιγμή ευφορίας αποφάσισαν να πετάξουν τις στολές τους

  • Αποκαλύψεις Που Σοκάρουν: Εκπαιδεύονταν Να Δολοφονήσουν Την Diana;

    Πριν από μερικές εβδομάδες άνδρας της SAS αποκάλυψε ότι η ομάδα του προετοίμαζε τη δολοφονία της πριγκίπισσας.

  • To Mυστήριο Της Δολοφονίας Του Δημήτρη Τσούμα - Ποια Ήταν Τα Τελευταία Λόγια Που Είπε Στη Σύντροφο Του

    Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την αποτρόπαια δολοφονία του παιδοχειρουργού Δημήτρη Τσούμα, που έγινε στη Λάρισα

  • «Παρέλαση» Μαρτύρων Στην Υπόθεση Του Δολοφονημένου Λαρισαίου Γιατρού

    «Όλα είναι ανοιχτά», είναι η εκτίμηση αξιωματικών της ΕΛΑΣ, που ασχολούνται με την αποκάλυψη και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών, που πυροβόλησαν και μαχαίρωσαν, με έντονο μίσος, τον 56χρονο παιδοχειρουργό Δημήτριο Τσούμα, το βράδυ του Σαββάτου, στις παρυφές της Λάρισας.

    Ενδεικτικό ότι οι έρευνες των αρχών εγγίζουν ένα ευρύ φάσμα σεναρίων και υποθέσεων, είναι ότι μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, είχαν εξεταστεί τουλάχιστον 40 μάρτυρες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και καλούνταν να καταθέσουν και άλλοι... «Απλωνόμαστε κι άλλο», ήταν η χαρακτηριστική έκφραση αξιωματικού. Μετά την παρέλευση του 24ωρου από την ανεύρεση του πτώματος το πρωί της Κυριακής, δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές προς Βόλο, εκτός πόλης, σε χωματόδρομο, αυτά που θεωρούν κρίσιμα οι αστυνομικοί και προσπαθούν να απαντηθούν, είναι:

    -Οι συνομιλίες από το κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκε πάνω στο θύμα. Ήδη κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για να ελεγχθούν οι κλήσεις που δέχτηκε και έλαβε το θύμα και θεωρείται βέβαιο ότι θα βοηθήσουν σημαντικά προς την κατεύθυνση της αποκάλυψης του ατόμου ή των ατόμων, που μπορεί να είχαν ραντεβού μαζί του, το βράδυ του φόνου.

    -Η διαδρομή που ακολούθησε το θύμα με το αυτοκίνητο που επέβαινε και οδηγούσε άλλος. Ερευνώνται όλες οι πιθανές διαδρομές από το κέντρο της Λάρισας και γίνεται προσπάθεια να βρεθούν άτομα, που τον γνώριζαν και μπορεί να τον είδαν, έστω τυχαία, σε αυτή τη διαδρομή. Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου ή των επιβαινόντων, θα οδηγήσει με βεβαιότητα στον ένοχο ή τους ενόχους της δολοφονίας, αφού θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι το θύμα τους γνώριζε και δέχτηκε να πάει, σε κάποιο είδος συνάντησης. Πίστευε μάλιστα, ότι θα επέστρεφε γρήγορα...

    Σίγουρο είναι ότι ο γιατρός ήταν ζωντανός, όταν μεταφέρθηκε στο σημείο που βρέθηκε και δεν εγκαταλείφτηκε εκεί, μετά τη δολοφονία. Η αστυνομία εξετάζει και το αν υπήρχε κάποιου είδους «συναλλαγή» δράστη ή δραστών και θύματος, άγνωστο με ποιο αντικείμενο, που τον «δελέασε» όμως, για να δεχτεί να μπει στο αυτοκίνητο και να πάει στη μοιραία συνάντηση. Το θύμα ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, συντηρητικός, χωρίς ξενύχτια και δεν έδινε δικαιώματα για να τον σχολιάσουν...

    * Η κηδεία του Δημήτρη Τσούμα θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί, από το ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Λάρισας.
    Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Ευάγγελος Ρηγόπουλος)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Όχι Άλλα Δάκρυα Για Το Αεροδρόμιο" Toυ Απόστολου Παπατόλια, ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου - πρώην νομάρχη
Όλοι Οι Καθαροί... Όλοι Οι Άξιοι... Του Μπάμπη Παπασπύρου*
Μια Νέ@ Ματιά Από Μια Νέ@ Λάρισα Για Το Περιβάλλον ! Toυ Μάριου Ξηρομερίτη, μέλους Νέ@ς Λάρισας
Η Ώρα Της Αλήθειας Παρέμβαση του Γιώργου Σούλτη, επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις» για τις δημοτικές εκλογές
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΣτον Ανακριτή Αύριο Ο 20χρονος Που Ομολόγησε Ότι Σκότωσε Την 25χρονη Αεροσυνοδό Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων