Κυριακη 6 Οκτωβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

"Δεν Σκότωσα Εγώ Τον Sterling" (φωτο)

Ιουλ 24, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκτενή ρεπορτάζ αφιερώνουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία για τη δολοφονία στη μέση ενός δρόμου στα Μάλια της Κρήτης,

του Tyrell Matthews-Burton ή αλλιώς του «μικρού gentleman» όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι γείτονές του, ενώ, συγγενείς, φίλοι, αλλά και η τοπική κοινωνία έχουν μείνει άφωνοι από το γεγονός. 

Και είναι τραγικό το ότι μόλις τον παρελθόντα Μάιο, ο Βρετανός Πρέσβης John Kittmer, ξεκίνησε μια «εκστρατεία προώθησης υπεύθυνης συμπεριφοράς» για τους νέους τουρίστες από την πατρίδα του που κάνουν τέτοιου τύπου διακοπές ειδικά στα Μάλια.

Ο τόπος του εγκλήματος

Ο 19χρονος Tyrell ή αλλιώς Sterling όπως τον φώναζαν οι δικοί του άνθρωποι,  έπεφτε νεκρός τα ξημερώματα από μιά μαχαιριά, έπειτα από συμπλοκή μεταξύ 30 Βρετανών τουριστών έξω από γνωστό κλαμπ στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Έπειτα από αστυνομική έρευνα, συνελήφθη ένας συνομήλικος του Βρετανού στα Μάλια Χερσονήσου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 19χρονου ομοεθνή του, κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τη στιγμή που οι μάρτυρες υποδεικνύουν τον 19χρονο ως τον δράστη της φονικής επίθεσης, εκείνος φέρεται -σύμφωνα μεΤα περιπολικά έξω από το club αστυνομικές πηγές των ΤΑΕ- να αρνείται ότι ήταν αυτός που με το κουζινομάχαιρο αφαίρεσε τη ζωή του συμπατριώτη του. 

Ωστόσο, ο συλληφθείς παραδέχεται τη συμμετοχή του στον καβγά, ο οποίος ξεκίνησε ξαφνικά από μία... μικροπαρεξήγηση σε κατάσταση μέθης.

«Βρίσκεται σε παραλήρημα. Είναι σοκαρισμένος για τον θάνατο του 19χρονου. Ωστόσο δεν ομολογεί την πράξη του», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

 

Το χρονικό του φονικού

O Βρετανός Tyrell Burton

Με μία μαχαιριά στο θώρακα έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης ο 19χρονος Άγγλος τουρίστας στην περιοχή των Μαλίων σοκάροντας το πανελλήνιο αλλά και την κοινωνία της Κρήτης. Ο άτυχος 19χρονος έπεσε βαριά τραυματισμένος ενώ όλοι οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Στην περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο για εκείνον ήταν πλέον αργά αφού κατά τη μεταφορά άφησε την τελευταία του πνοή ...

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η Ελληνική Αστυνομία βρέθηκε στο σημείο προσπαθώντας να εξιχνιάσει το άγριο έγκλημα...Αμέσως εντόπισαν τα απομεινάρια της μεγάλης συμπλοκής καθώς και το φονικό όπλο. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αμέσως μετά οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν και στο δωμάτιό του όπου βρήκαν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, μια βερμούδα, μια μπλούζα αλλά και τις κάλτσες του, όλα βουτηγμένα στο αίμα. Μέσα στα παπούτσια υπήρχε ακόμα και ένα στιλέτο το οποίο μάλιστα αναφέρουν οι πληροφορίες ότι αναγνωρίστηκε -στα πλαίσιο της προανάκρισης- από τους Άγγλους της αντίπαλης παρέας. Όταν οι άνδρες της Ασφάλειας προσπάθησαν να μάθουν τα αίτια που οδήγησαν στο μακελειό η μόνη απάντηση που πήραν ήταν για κάποιους υποτιμητικούς μορφασμούς που έκανε το θύμα στην αντίπαλη παρέα με αποτέλεσμα ο δράστης να εξοργιστεί. 

 

Πηγή: zougla.gr

Ετικέτες Κρήτη    μάλια    Δολοφονία    βρετανός    τουρίστας   
Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Μια Νέ@ Ματιά Από Μια Νέ@ Λάρισα Για Το Περιβάλλον ! Toυ Μάριου Ξηρομερίτη, μέλους Νέ@ς Λάρισας
Η Ώρα Της Αλήθειας Παρέμβαση του Γιώργου Σούλτη, επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις» για τις δημοτικές εκλογές
Δημοκρατία Και Δικαιοσύνη Μαζί Στην Εντατική Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρου
Τα Παιδιά Της Ανταλλαγής Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνια"Δεν Σκότωσα Εγώ Τον Sterling" (φωτο) Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων