Παρασκευη 1 Αυγουστου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Στο 1 Εκ. € Η Ζημιά Από Την Πυρκαγιά Στο Εργοστάσιο

Ιουλ 30
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο ένα εκατομμύριο Ευρώ υπολογίζει τη ζημιά που έπαθε από πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς χθες το βράδυ, σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου

επεξεργασίας ελαιών στη Χλόη, ο ιδιοκτήτης, ενώ η φωτιά βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο και από το πρωί ξεκίνησε η αποκάθαρση του χώρου, ενώ πυροσβέστες βοηθούν στον καθαρισμό.

 

Από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 8.30 το απόγευμα, από άγνωστη αιτία, σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου, εμβαδού 1100 τετραγωνικών μέτρων και στον οποίο βρίσκονταν περίπου 700 τόνοι ελαιών προς επεξεργασία, σε πλαστικές δεξαμενές.

Λόγω της πυρκαγιάς, κάηκαν οι δεξαμενές και καταστράφηκαν οι ελιές που περιείχαν, ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς και η αποθήκη που ήταν μεταλλική κατασκευή με πάνελ και κατέρρευσε η οροφή της.

 

Οι πυροσβέστες έθεσαν τη φωτιά υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 11 χθες τη νύχτα, αλλά επί τόπου παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης, υπό τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Β’ Βιομηχανικής Περιοχής, επιπυραγό Γιώργο Βλότζο.

Τελικά, η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, στις 3 τα ξημερώματα, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται επί τόπου, κάνοντας αποκάθαρση του χώρου αι βοηθώντας στον καθαρισμό.

Πηγή: magnesianews.gr

 

Ετικέτες Εργοστάσιο    ζημιά    Φωτιά   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΣτο 1 Εκ. € Η Ζημιά Από Την Πυρκαγιά Στο Εργοστάσιο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων