Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Κι Όμως Έχουν Κίνητρο Για Νίκη Επί Της ΑΕΛ - Πειθαρχική Δίωξη Για Χειραγώγηση Αγώνα Στον Ηρακλή!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή, στο πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Football League, με 10 τέρματα, Γιάννης Λουκίνας,

μίλησε για τη φετινή σεζόν, το στόχο του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΛ σε συνέντευξή του στο contra.

Αναλυτικά ο Γιάννης Λουκίνας για τον αγώνα με ΑΕΛ
Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία, με ένα ματς μόνο να μένει για την λήξη της κανονικής περιόδου.
"Θεωρώ πως η κανονική σεζόν για μας ξεκινάει τώρα. Έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτή κόντρα στην ΑΕΛ την Κυριακή (05/04). Ό,τι κάνουμε άλλωστε τώρα θα το πάρουμε μαζί μας στα πλέι οφ. Φυσικά έχοντας παραμείνει για 23 ματς αήττητοι, στόχος μας είναι να διευρύνουμε το σερί μας".

Ο στόχος του Ηρακλή στα πλέι οφ;
"Στόχος ξεκάθαρα είναι η άνοδος. Αυτός άλλωστε ήταν από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε 11 παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο".

Πέρα όμως από αυτό, ο Ηρακλής βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη. Σίγουρα μεγάλο επίτευγμα.
"Μεγάλο μέχρι το επόμενο. Αυτό που προέχει για μας αυτή τη στιγμή είναι το ματς κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς με νίκη μπαίνουμε στα Play Off με 9 βαθμούς. Αυτό είναι το μόνο που σκεφτόμαστε για την ώρα".

Πειθαρχική δίωξη στον Ηρακλή για χειραγώγηση αγώνα!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ ενημέρωσε πως στις ΠΑΕ Ηρακλής, Βέροια, Φωστήρας και Εθνικός Σερρών ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, για χειραγώγηση αγώνων, με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από την εταιρεία «Sportradar», η οποία ασχολείται με την ανίχνευση της στοιχηματικής απάτης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής, ήταν άμεση και όπως ενημέρωσαν δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, διότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά ερευνά μόνο τους τζίρους των αγώνων και με βάση αυτό στέλνει την έκθεσή της στην UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:
1. Της ΠΑΕ Βέροια για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Super League, Βέροια-Ατρόμητος, 7/2/2015).
2. Της ΠΑΕ Φωστήρας για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Αχαρναϊκός-Φωστήρας, 9/2/2015).
3. Των ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου και ΠΑΕ Ηρακλής για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής, 1/3/2015)».

Πηγή: aelole.gr

Ετικέτες Ηρακλής    Ποδοσφαιριστής    Δίωξη   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΚι Όμως Έχουν Κίνητρο Για Νίκη Επί Της ΑΕΛ - Πειθαρχική Δίωξη Για Χειραγώγηση Αγώνα Στον Ηρακλή! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων