Τεταρτη 3 Σεπτεμβριου 2014

Φοίβος, Φοίβη, Άνθιμος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Βοσνιάδης: «Ζητάμε Συγνώμη Από Τον Κόσμο»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου μετά την σημερινή εμφάνιση της ΑΕΛ ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης,

ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τους Λαρισαίους φιλάθλους για την εμφάνιση των «Βυσσινί» στην ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου (0-1) για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχτηκε πως το πλάνο δεν λειτούργησε στο σημερινό παιχνίδι, όμως έδωσε το σύνθημα για το «διπλό» στο Βόλο και την πρόκριση παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

«Ένα κακό παιχνίδι για μας. Το χειρότερο απ’ όλα έγινε σε ένα παιχνίδι που το ήθελε ο κόσμος.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη στον κόσμο της ομάδας που έδωσε σήμερα βροντερό παρόν.

Η θέληση μερικές φορές σε οδηγεί σε άλλο τρόπο και σήμερα είχαμε θέληση για το αποτέλεσμα κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο.

Το παιχνίδι έγινε όπως το ήθελε ο αντίπαλος. Πήγαμε σε ένα βιαστικό παιχνίδι και προβλέψιμο το οποίο ο αντίπαλος μπόρεσε πολύ εύκολα να το αντιμετωπίσει.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο ορθόδοξο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ωστόσο δεν μας βγήκε τίποτα.

Δυστυχώς δεν είχαμε το μυαλό μας στο αμυντικό μας παιχνίδι και ξέρω πως τώρα όλα φαντάζουν μαύρα και δύσκολα. Όμως έχουμε την ομάδα να το ξεπεράσουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για πρόκριση στο Βόλο.

Όταν δεν λειτουργεί ένα πλάνο τις ευθύνες τις αναλαμβάνει πάντα ο προπονητής. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα έτσι ώστε να φέρουμε και πάλι την ηρεμία στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι κακή ομάδα. Έχει παίκτες που στο ένας με έναν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σήμερα και δυστυχώς αυτό το κακό αποτέλεσμα ήρθε σε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να έρθει».


Δημήτρης Κοντοδήμος:

«Δεν ήταν αυτή η ομάδα μας σήμερα. Αυτή ήταν η  χειρότερη εμφάνιση μας από τη προετοιμασία. Σίγουρα εν είναι έτοιμη η ομάδα ακόμα. Πρέπει Να διαχειριστούμε αυτό το αποτέλεσμα. Και ο στόχος είναι να πάμε να κερδίσουμε στο Βόλο

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας σήμερα.

Μας πονάει αυτή η ήττα και θα κάνουμε τα πάντα στον επαναληπτικό για να κερδίσουμε. Θα έπρεπε να ήμασταν αποφασιστικοί. Δεν έπρεπε να χάσουμε. Τουλάχιστον ο βαθμός της ισοπαλίας έπρεπε να είχε επιτευχθεί».


Νίκο Παντέλης:

«Κερδίσαμε το πρώτο ημίχρονο σήμερα. Δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί. Στο πρώτο 20λεπτο δεν ήμασταν καλοί όμως η ΑΕΛ η οποία πήρε μέτρα στο γήπεδο χωρίς να κάνει τις μεγάλες φάσεις. Στο δεύτερο και μετά το 60ο λεπτό κερδίσαμε κατά κράτος. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ σε δύο περιπτώσεις αλλά δεν τα καταφέραμε.

Η νίκη σήμερα μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας στο Βόλο για την συμπαράσταση και πριν έρθουμε στο Αλκαζάρ κατά την αναχώρηση μας από την πόλη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η ΑΕΛ είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και θα διεκδικήσουμε την άνοδο.

Αν απομονώσουμε το αποτέλεσμα καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή τη περίοδο. Ο στόχος μας ήταν να παίξουμε στη κόντρα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έγινε με επιτυχία».

Αλέξανδρος Ζέρης:

«Είμαστε ευχαριστημένοι για το σημερινό αποτέλεσμα. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς τώρα για να πάρουμε την πρόκριση στο Βόλο. Το χρωστάμε στους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν όλο αυτό το καιρό πριν από το ματς.

Παρόλα αυτά δεν έχει τελειώσει ακόμα η πρόκριση και πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά και στο Βόλο για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας».

Πηγή: larissa sport news.gr

Ετικέτες δηλώσεις    ΑΕΛ    Ολυμπιακός Βόλου   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΒοσνιάδης: «Ζητάμε Συγνώμη Από Τον Κόσμο» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων