Δευτερα 17 Ιουνιου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Βήμα – Βήμα Πως Ξέφυγαν Οι Ληστές Της Εθνικής (Φωτορεπορτάζ)

Μαϊ 16, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απόλυτα διαβασμένοι φαίνεται πως ήταν οι ληστές που σήκωσαν την... μπάνκα στον αέρα σήμερα το πρωί

από το κεντρικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην καρδιά της πόλης.

Στο μικροσκόπιο των στελεχών της Αστυνομίας έχει μπει κάθε λεπτομέρεια που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιο... λάθος των δραστών, ώστε με αυτόν τον τρόπο οι Αρχές να βρεθούν στα ίχνη τους. Το μόνο χειροπιαστό που για την ώρα έχει ανακοινωθεί είναι η διερεύνηση της σχέσης ενός καμένου ΙΧ που βρέθηκε έξω από τη Λάρισα και το οποίο είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής το 2011.

Πάντως, πέρα απ’ όλα αυτά, ενδιαφέρον έχουν οι κινήσεις βήμα – βήμα από τη στιγμή που οι ληστές πήραν τα λεφτά από τα ταμεία και κατευθύνθηκαν προς το παράθυρο του ημιορόφου που αποτέλεσε και τον δρόμο διαφυγής μέσα από το υποκατάστημα προς την οικοδομή που χτίζεται δίπλα αυτήν την περίοδο.

 

1ο Βήμα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και με τους εργαζόμενους στην νεοαναγειρόμενη οικοδομή, οι δράστες βγήκαν από το ακριανό παράθυρο και αφού περπάτησαν για λίγο στο περβάζι της Τράπεζας επί της οδού Παπαναστασίου μπήκαν στο γιαπί που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

 

2ο Βήμα

Εκείνη την ώρα, ανάμεσα στις σκαλωσιές, εργάζονταν ένας οικοδόμος, ο οποίος έκπληκτος είδε τους δύο ληστές να περνούν από μπροστά του. Πριν προλάβει να αντιδράσει του είπαν «μην μιλήσεις».

 

3ο Βήμα

Ο οικοδόμος στην θέα των όπλων υπάκουσε και οι ληστές συνέχισαν την διαδρομή τους προς την άλλη πλευρά, όπου η νεοαναγειρόμενη οικοδομή συνορεύει με τον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας.

 

4ο Βήμα

Οι δράστες – παρά το γεγονός ότι ήταν φορτωμένοι με τους σάκους που περιείχαν τα χρήματα – κατέβηκαν γρήγορα χρησιμοποιώντας μία σκαλωσιά στον ακάλυπτο.

 

5ο Βήμα

Στη συνέχεια, περπατώντας ήρεμα από έναν διάδρομο που χρησιμεύει ως γκαράζ, κατευθύνθηκαν προς την οδό Σκαρλάτου Σούτσου.

 

6ο Βήμα

Από εκείνο το σημείο τα ίχνη τους χάνονται, ενώ ισχυρή παραμένει η υπόνοια πως εκεί κοντά βρίσκονταν κάποιος συνεργός τους, ο οποίος τους περίμενες με κάποιο αυτοκινήτο, ώστε να κατορθώσουν να διαφύγουν.

Ετικέτες Ληστεία    Εθνική Τράπεζα    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Στην Υγειά Μας Βρε Παιδιά... Χάσαμε Τα Σανέλ Της Στάη! Χτές τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Σήμερα νευριάζω με όλο αυτό που…
Τι Θα Κάνουν Νασιώκας, Φλωρίδης, Παπαδόπουλος; Μία από τις παρουσίες που σχολιάστηκε έντονα στην εκδήλωση για το βιβλίο…
Τηλεφώνημα Τζανακούλη Σε Αρβανιτόπουλο Για ΣΤΕΓ- Πάλι Ο Δήμαρχος Θα «Καθαρίσει»; Την αντίδρασή του για την μεταφορά της έδρας της ΣΤΕΓ από τη…
Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΒήμα – Βήμα Πως Ξέφυγαν Οι Ληστές Της Εθνικής (Φωτορεπορτάζ) Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων