Κυριακη 5 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μάξιμος-Κέλλας Και... Λοιπές ''Γαλάζιες'' Δυνάμεις Από Την Ελασσόνα: «Μόνη Ελπίδα Το ΝΑΙ Στην Ευρώπη»

Ιουλ 01
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

''Τέλος των αγροτικών επιδοτήσεων με το ΟΧΙ'' τόνισαν οι δύο Λαρισαίοι βουλευτές της ΝΔ - Μαζί τους ο δήμαρχος και η πολιτευτής Στέλλα Μπίζιου

Να ψηφίσουν «ΝΑΙ στην Ευρώπη της ασφάλειας» κάλεσαν τους πολίτες της Ελασσόνας οι βουλευτές Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κκ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, σε επαφές που είχαν παρουσία του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου και του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ κ. Φώτη Καραγκόγκου. Ιδιαίτερα επισήμαναν τις «τραγικές συνέπειες του «ΟΧΙ» για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, καθώς θα επιφέρει το τέλος στις επιδοτήσεις από την ΕΕ».

Οι κκ. Χαρακόπουλος και Κέλλας τόνισαν, επίσης, ότι «όλα τα δήθεν διαπραγματευτικά χαρτιά της κυβέρνησης και του Βαρουφάκη κατέρρευσαν. Η καθυστέρηση και η δημιουργική ασάφεια γύρισαν μπούμερανγκ και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Βυσσοδομούσαν κατά του mail Χαρδούβελη του 1 δισεκατομμυρίου και στη συνέχεια παρακαλούσαν για… αριστερό μνημόνιο με μέτρα 8 δισεκατομμυρίων με υπογραφή του πρωθυπουργού.
Έλεγαν ότι θα σκίσουν το μνημόνιο και εκλιπαρούν τώρα για τρίτο μνημόνιο 30 δισεκατομμυρίων. Οι αγορές αντί να χορεύουν με ζουρνάδες και νταούλια φαίνεται να απορροφούν σχετικά ελαφρά την χρεωκοπία μας.
Η συμμαχία του νότου κατέληξε στην απόλυτη και θλιβερή απομόνωση της χώρας με δεκαοχτώ εναντίον ενός. Οι προκαταβολές από τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βενεζουέλα έγιναν ανέκδοτο. Το δημοψήφισμα αντί να εκβιάσει οδήγησε στις κλειστές τράπεζες, στην έξοδο από κάθε πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας και σε έναν επικίνδυνο διχασμό.
Υπόσχονταν ότι θα δώσουν 13η σύνταξη και τώρα δεν μπορούν να δώσουν ούτε την κανονική. Η αξιοπρέπεια που υπόσχονταν έγινε ο εξευτελισμός των συνταξιούχων στις ουρές της ντροπής των 120 ευρώ. Η Ελλάδα κατέστη στη διεθνή κοινότητα ένα αποτυχημένο και αναξιόπιστο κράτος. Μόνη ελπίδα είναι ο λαός μας να βροντοφωνάξει ΝΑΙ την Κυριακή».

Ετικέτες Χαρακόπουλος    κελλας    Ελασσόνα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΜάξιμος-Κέλλας Και... Λοιπές ''Γαλάζιες'' Δυνάμεις Από Την Ελασσόνα: «Μόνη Ελπίδα Το ΝΑΙ Στην Ευρώπη» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων