Δευτερα 6 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Έκανε 30 Κλοπές Στη Λάρισα Σε 5 Μήνες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εξιχνιάστηκαν συνολικά (30) περιπτώσεις κλοπών από

καταστήματα – γραφεία και οχήματα και συνελήφθη, ως δράστης των κλοπών, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 34χρονος κατελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας το πρωί της Παρασκευής σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων, να κατέχει σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του έναν αεροσυμπιεστή και μικροαντικείμενα, τα οποία είχε αφαιρέσει προηγουμένως από άλλο παρόμοιο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο.

Όπως εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς είχε διαρρήξει το όχημα θραύοντας τζάμι με τη χρήση σφυριού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, όπως κατσαβίδι, λοστός, σουγιάς κ.α.

Προέκυψε ακόμη ότι στον ίδιο χώρο επίσης το πρωί της Παρασκευής, ο 34χρονος διέρρηξε άλλο ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο θραύοντας το τζάμι, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του, γιατί δε βρήκε.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας διακριβώθηκε ότι από το Δεκέμβριο του 2014 έως και χθες (17-04-2015), ο συλληφθείς διέπραξε άλλες (28) κλοπές - διαρρήξεις από καταστήματα – γραφεία, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.460) ευρώ, τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους, ένα ράδιο-cd αυτοκινήτου και διάφορα μικροαντικείμενα (τσιγάρα, κλειδιά κ.α.)

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν μέρος των κλαπέντων αντικειμένων και οκτώ (8) ναρκωτικά δισκία.

Σημειώνεται ότι ο ημεδαπός έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ετικέτες Σύλληψη    Διαρρήκτης    Αστυνομία    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΈκανε 30 Κλοπές Στη Λάρισα Σε 5 Μήνες Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων