Τριτη 28 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Τέλος Στο ...Τέλος Νερού 80% Στον Τύρναβο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πιστός στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου

προχωρά στην κατάργηση του τέλους του 80% επί της κατανάλωσης του νερού ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΤ. 

Ο κ. Σαρχώσης ως πρόεδρος της επιχείρησης πρότεινε και ψηφίστηκε η κατάργηση του τέλους αυτού από το νέο έτος 2015. Αναλυτικότερα, ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Παναγιώτης Σαρχώσης πρότεινε την κατάργηση του ειδικού τέλους 80% σε όλα τα τιμολόγια σε όλο τον Δήμο Τυρνάβου. 

 

Την κατάργηση του τέλους ελάχιστης κατανάλωσης σε όλο τον Δήμο. Τη διαγραφή των χρεώσεων του 80% από τους τρεις λογαριασμούς των καταναλωτών του Αμπελώνα. Επίσης αφαίρεση άπαξ του ποσού όσων δεν πλήρωσαν μέχρι σήμερα αλλά και απομείωση σε 12 λογαριασμούς του ποσού όσων πλήρωσαν.Επίσης, εκείνο που αναδείχθηκε στη συνεδρίαση και επισημάνθηκε από τον κ. Σαρχώση είναι ότι οι ανείσπρακτες οφειλές πελατών προς τη ΔΕΥΑΤ φθάνουν στα 2.400.000 ευρώ (Σχέση πωλήσεων με υπόλοιπα παρελθόντων είναι 1: 2).

 

Επίσης υπάρχει μεγάλο ποσοστό ατιμολόγητης ποσότητας νερού που καταναλώνεται η οποία φτάνει περίπου στο 45%.Στόχος είναι να τιμολογηθούν όλες οι αντλούμενες ποσότητες ( θα μπουν μετρητές στην είσοδο των δικτύων ακόμη και σε κάθε σημείο που υπάρχει δημόσια κατανάλωση νερού όπως σχολεία πάρκα κ.λπ.). Επίσης θα γίνει προσπάθεια να εισπραχθούν οι οφειλές παλαιοτέρων ετών και θα κληθούν οι πολίτες σε διακανονισμό οφειλών.ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥΟ δήμαρχος στη δήλωσή του μετά τη συνεδρίαση υποστήριξε ακόμη και τα εξής: «Προεκλογικά είχαμε κάνει τρεις εξαγγελίες και τρεις δεσμεύσεις – υποσχέσεις για το θέμα της τιμολόγησης του νερού και για τα υπέρογκα τιμολόγια του 2011 και τώρα ήλθε η ώρα να τα υλοποιήσουμε». Η τιμολογιακή πολιτική που θα εφαρμόσει η ΔΕΥΑΤ είναι ίσως από τις μοναδικές σε όλη τη χώρα. 

 

Αποτελεί μια δίκαιη και σωστή τιμολόγηση και φυσικά μια πολιτική επιλογή με διευρυμένα κοινωνικά χαρακτηριστικά.Συνάμα είναι ένας αγώνας πολιτικός που απαιτεί συγκρούσεις γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή καλεί τους 

πολίτες να στηρίξουν όσο θα χρειασθεί αυτήν την πολιτική επιλογή που απαλλάσσει τους δημότες από χαράτσια αλλά και θα στηρίξει τη βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΤ». 

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία ( Κ. Τζόλας)

Ετικέτες τελος    νερό    Τύρναβος    κατάργηση   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤέλος Στο ...Τέλος Νερού 80% Στον Τύρναβο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων