Πεμπτη 8 Ιανουαριου 2015

Αγάθων, Βασίλισσα, Παρθένα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr
ixos_new

Επιστρέφει Το Κρύο, Έρχονται Τοπικές Χιονοπτώσεις Και Βροχές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επιστρέφει από σήμερα η κακοκαιρία, με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και τοπικές βροχές. 

 

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να «δώσουν» βροχές από το βράδυ και μετά στα ανατολικά και τα βόρεια. 

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη, τις πρωινές ώρες αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν στα 5 με 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη δυτική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Δεν αποκλείεται να σημειωθούν και ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κκελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν  δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι και από τα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την  Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι και από τα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σήμερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στην ανατολική και τη νότια χώρα αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που γρήγορα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα ανατολικά. Τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια απαιτείται προσοχή καθώς –κατά τόπους- θα σημειωθεί παγετός.

Πηγή: newpost.gr

 

Ετικέτες καιρος    Κρύο   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Προς Nέο 1920; Tου Μάξιμου Χαρακόπουλου
Ρεαλισμός Και Αποφασιστικότητα Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΕπιστρέφει Το Κρύο, Έρχονται Τοπικές Χιονοπτώσεις Και Βροχές Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων