Τεταρτη 30 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Σαββατοκύριακο Με Μπόρες Στη Θεσσαλία - Σε Ποιες Περιοχές Θα Βρέξει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιουλ 25
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και τοπικές μπόρες προβλέπονται το Σαββατοκύριακο... Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Το Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει καλός με τοπικές μπόρες στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και ενδεχομένως της Ηπείρου κατά τη διάρκεια του απογεύματος.

Το μελτεμάκι στο Αιγαίο θα ενισχυθεί λίγο, όμως δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 6-7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο αγγίζοντας τους 35-36 βαθμούς στα περισσότερα πεδινά ηπειρωτικά.
Την Κυριακή δείξτε λίγο προσοχή όσοι μας διαβάζετε από τη βόρεια Ελλάδα. Αν και η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό, προς το μεσημέρι και μετά προβλέπεται να καταστεί πολύ άστατος με μπόρες και καταιγίδες στην Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και ίσως και στην ορεινή Ηπειρο.
Τοπικά τα παραπάνω φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους, δυνατά αστραπόβροντα ή και από χαλάζι και είναι πιθανό να επηρεάσουν και τις ακτές της βόρειας Ελλάδας.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί πολύ καλός και αρκετά ζεστός στα ηπειρωτικά, όπου ο υδράργυρος θα "σκαρφαλώσει" στους 37 πολύ τοπικά στα κεντρικά και νότια ίσως και στους 38 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα και με τα σημερινά στοιχεία, από την Δευτέρα 28 Ιουλίου η αστάθεια περιορίζεται σημαντικά ενώ από την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη αναμένεται ένα έντονο κύμα ζέστης για δύο περίπου 24ωρα με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 38-39 βαθμούς Κελσίου. 

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

 

Πηγή: enikos.gr

 

Πολυμέσα

Ετικέτες καιρος    μπορες    θεσσαλία   
Κατηγορία Ελλάδα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 22:34

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΣαββατοκύριακο Με Μπόρες Στη Θεσσαλία - Σε Ποιες Περιοχές Θα Βρέξει (ΒΙΝΤΕΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων