Σαββατο 2 Αυγουστου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ξεψύχησε Στην Ταράτσα Πολυκατοικίας - Οδύνη Για Τον Συνταξιούχο Αστυνομικό

Ιουλ 30
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πρόκειται για 65χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος του σε ένα μικρό διαμέρισμα της πολυκατοικίας...

 

«Συναγερμός» σήμανε χθες το απόγευμα (29-07-2014) στο Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, όταν κάτοικοι της οδού Καραϊσκάκη, στην «καρδιά» της πόλης, τηλεφώνησαν και ενημέρωσαν ότι ένας άνδρας είναι πεσμένος στην ταράτσα πολυκατοικίας.

 

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου ανεβαίνοντας στην ταράτσα διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς.

 

Πρόκειται για 65χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος του σε ένα μικρό διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Η τραγική είδηση στεναχώρησε ολόκληρη τη γειτονιά, καθώς όλοι, καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για έναν ήσυχο και ευγενέστατο άνθρωπο.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων χθες το πρωί ο 65χρονος είχε ακολουθήσει το καθημερινό του πρόγραμμα, είχε κατέβει από το σπίτι του και είχε πάει στο φούρνο της γειτονιάς για να πάρει ψωμί. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ακόμα το πόσο τραγικά θα τελείωνε η χθεσινή μέρα…

 

Ο άτυχος 65χρονος καταγόταν από τη Μυρσίνη αλλά μετά την αποστράτευσή του από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, παρέμεινε στην Αμαλιάδα.

Πηγή: newsit.gr

 

Ετικέτες ταρατσα    ξεψυχησε    αστυνομικός   
Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΞεψύχησε Στην Ταράτσα Πολυκατοικίας - Οδύνη Για Τον Συνταξιούχο Αστυνομικό Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων